Stage

Pensionstal Roosendaal heeft mogelijkheden om studenten op MBO ( BOL) en HBO niveau een leerzame stageplek te bieden. Ons bedrijf is Aequor erkend en sinds december 2007 is Pensionstal Roosendaal in het bezit van het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen wat betreft veiligheid op ons bedrijf met betrekking tot het omgaan met en het houden van paarden en pony’s. Dit certificaat is per 1 mei 2014 verlengd. Mede hierdoor heeft Pensionstal Roosendaal de functie als leerbedrijf voor MBO en HBO leerlingen Paardenhouderij gewaarborgd.

Stagiairs worden op ons bedrijf als volwaardig lid van ons team ontvangen en kunnen daarbij de nodige persoonlijke begeleiding verwachten van de praktijkopleider (Astrid de Vocht) Van stagiaires wordt een hoge mate van betrokkenheid en enthousiasme verwacht en uiteraard speelt passie voor paarden en mensen een grote rol. Wij verwachten dat een stagiair volwaardig mee wil werken op ons bedrijf. Daarbij is het van belang dat een stagiair verantwoordelijkheid durft te nemen en een bepaalde mate van zelfstandigheid bezit. De werkzaamheden zullen zijn: Dagelijkse verzorging en voerbeurten van pension en eigen paarden, dagelijks onderhoud van de stallen, longewerk jonge paarden en pony's, evt rijden van de jonge paarden en pony's. Voor niveau 4 leerlingen bestaat er, indien toepasbaar, de mogelijkheid om op management niveau projecten uit te werken en zijn de bevoegdheden aanwezig om op alle niveaus een PVB af te nemen. Het meebrengen van eigen paard behoort tot de mogelijkheden.

Spreekt bovenstaande je aan? Ben je op zoek naar een leuk stage adres?  Neem contact op met Astrid  (0031 6 52363736) voor een afspraak en persoonlijke kennismaking op ons bedrijf.

 

Stichting Veilige Paardensport

 

Aequor